Teambuilding

Teambuilding

TEAM: Together Everybody Achieves More. Oftewel samen bereiken we meer dan alleen. Teamprestaties worden bepaald door de afspraken die zijn gemaakt, door veiligheid & vertrouwen en kennis van elkaars kwaliteiten. Timing is daarbij ook van belang.

Teambuilding draait hoofdzakelijk om communicatie, acceptatie en eigen weerbaarheid. Daarom geef ik regelmatig weerbaarheidstrainingen in combinatie met sportclinics om teambuilding te bevorderen. Soms doe ik dit alleen en anders in samenwerking met een topcoach afhankelijk van de samenstelling van het team en het te realiseren doel. Verschillende bedrijven (o.a. BV Sport Leeuwarden & SIJTSMA groep Zweins) gingen u al voor!

Persoonlijke ontwikkeling, inspiratie & verbinding zijn de toverwoorden! Met een business clinic van Menno haal je het beste uit je team! Kom ook in beweging, informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak!

 

  Menno zet je letterlijk in beweging en ook weer met beide benen op de grond!

 

Kantoor / Praktijk

  • Leeuwarden

   Pelikaanstraat 8A
   8916AE Leeuwarden
   06-10406919
 •  Actueel nieuws

Agressie / bewustzijn training: Plantein Verpleeghuis Bloemkamp Bolsward

De Reis v.d. Helden v.d. Velden:  SV Wykels Hallum  voor spelers, ouders, leiders & trainers over respect  en de omgang met elkaar. (Mooi nieuw product voor voetbalclubs en dorpen over "Mienskip" en verbondenheid)

Kaart

Interesse of vragen?